florin citu, finantare, pensii

Ministrul Finantelor a anuntat cat va costa Romania majorarea pensiilor.

„Știți care este gaura pe care ne-a lăsat-o (c.n. guvernarea PSD) pentru anul viitor? 51 de miliarde de lei aproape. Au aprobat o lege fără sursă de finanțare. Este un proiect de lege pe care l-au aruncat asupra noastră și asupra românilor. Da, sunt în buget (c.n. banii de pensii)”, a spus Florin Cîțu.

”Din primul moment am cautat analiza facuta de PSD pentru legea pensiilor. Am cautat sursa de finantare. Nu am gasit-o. Nu exista. Am facut la fel pentru amendamentul introdus in Parlament care dubleaza alocatiile. Nici acolo nu am gasit sursa de finantare. Iresponsabilitate maxima din partea socialistilor care in disperarea de a-si salva imaginea sunt gata sa arunce in aer Romania”.

Domnul Mugur Isarescu intelege foarte bine ce inseamna aceasta presiune pe buget!

„Domnul guvernator este un economist foarte bun și domnia sa se uită din punct de vedere al presiunilor pe buget. Domnia sa înțelege foarte bine ce înseamnă această presiune, această lipsă de finanțare în legea pensiilor. Deocamdată legea spune foarte clar: banii sunt acolo pentru pensii. Domnia sa a explicat un scenariu. Nu poți fi de acord cu un scenariu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.