Vicepremierul Raluca Turcan: Exista o uriasa diferenta intre noi si ceilalti – PNL vorbeste de dezvoltarea, PSD despre control si abuz!

0

Vicepremierul Raluca Turcan a avut, vineri, o vizita de lucru in judetul Dolj. Dupa vizita  la santierul drumului Expres Craiova-Pitesti, vicepremierul s-a intalnit cu locuitorii comunei doljene Maglavit. Vicepremierul Raluca Turcan a fost însoțită de  președintele PNL Dolj,  Stoica Ștefan, candidatul PNL la Consiliul Județean Dolj, Gîdăr Alexandru, europarlamentarul Marian Jean Marinescu și senatorul Oprea Mario Ovidiu.

”Eu cred ca, undeva, Doamne, Doamne, pentru ca am fost si la Manastirea Maglavit, o sa ajute sa se faca dreptate, intrucat cand nu iti iubesti semenii, nu meriti sa fii in fruntea lor si sa te erijezi in conducator. Sunt, de asemene, cu colegul meu Stefan Stoica, colegul meu Mario Ovidiu Oprea si cu echipa PNL din judetul Dolj. Si cum spuneam astazi, la intalnirea de la Craiova, exista o uriasa diferenta intre noi si ceilalti, o diferenta care depinde numai de noi daca o facem vizibila in ochii oamenilor care merg pe 27 septembrie la vot. Asa cum la Craiova am vorbit de dezvoltare, acum aici ma uit la programul politic al colegului meu si vorbeste de dezvoltare, in campaniile trecute, daca ascultati discursurile pesedistilor, va spuneau doar cum trebuie controlate institutiile statului si cum justitia trebuie un pic mai cu calusul in gura. Acesta a fost tot mandatul lor. Au avut si Guvern si Parlament, si in Guvern, si in Parlament, asta a fost singura lor ocupatie. In mandatul lui Dragnea si al acolitilor care acum sunt in jurul lui Ciolacu, au vorbit doar de justitie, control si abuz.

Fondurile europene ne-au scos din impas si in criza sanitara, si in criza economica.  Aceste fonduri europene o sa ajute si Maglavitul, o sa poata sa ajute si judetul Dolj, municipiul Craiova judetul Dolj”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.