stefan stoica

Vicepremierul Raluca Turcan a efectuat, vineri, o vizita de lucru in judetul Dolj, in localitatile Maglavit si Calafat. Pe parcursul vizitei, vicepremierul a fost insotita de  presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, candidatul la sefia CJ Dolj, Alexandru Gidar, senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea si eurodeputatul Marian Jean Marinescu.

”In mod normal, trebuie sa existe un parteneriat intre primar, presedintele Consiliului Judetean. Domnul Mituletu a insistat sa fie prezenta astazi, aici, doamna vicepremier, pentru ca vine in fata dvs. cu un angajament foarte ferm. La Bruxelles il are pe domnul Marian- Jean Marinescu, in Parlament, cu certitudine, PNL va face parte dintr-o viitoare guvernare si cu certitudine doamna vicepremier va face parte din viitorul Guvern.

Avem o problema de rezolvat, domnul Mituletu, cu sprijinul dvs., intr-un numar nu foarte mare, deoarece masurile nu ne permit sa ne vedem intr-un numar foarte mare, insa, astazi, aici, domnia sa isi ia un angajament foarte ferm, impreuna cu echipa de consilieri, cu oamenii pe care a reusit sa ii atraga, ca va dezvolta Calafatul. Aveti toata increderea ca la nivel de judet, domnul Alexandru Gidar, la nivel de guvern, la nivel european, domnia sa are toate usile deschise. Acesta este si angajamentul nostru si angajamentul domniei sale.

Ii doresc mult succes domnului Mituletu, un om foate bataios, perseverent, pe care adversarii incearca sa-l picteze in fel si fel de portrete, care, de fapt, nu sunt conforme cu realitatea. Avem asteptari mari de la domnul Mituletu si avem convingerea ca le va putea rezolva”, a declarat presedintele PNL Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.