stefan stoica, pnl dolj, atac, olguta, directori, primarie

stefan stoica, pnl dolj, atac, olguta, directori, primariePresedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, reactioneaza la postara Olgutei Vasilescu, referitaore la incompententa sefilor de institutii din subordinea primariei Craiovei. Aceasta postare arata fata adevarata a Olgutei Vasilescu, un om lipsit de caracter, care poate calca pe cadavre oricand vrea.

Presedintele PNL Dolj ii reamintese fostului primar al Craiovei, daca  nu cumva a uitat, ca acesti incopetenti au fost numiti directori chiar de primarul Olguta Vasilescu.

”Lia Olguța Vasilescu, președintele PSD Craiova, își recunoaște incompetența și slaba pregătire a oamenilor numiți în funcții chiar de ea și acoliții din partid. Până unde poate merge ipocrizia și duplicitatea acestei doamne?! Tot acest circ mă face să cred că nu este decât o perdea de fum pentru a aduce în poziții călduțe foști viceprimari sau persoane proaspăt eliberate din funcție de la nivel central și nicidecum interesul cetățenilor sau servicii publice de bună calitate. A se vedea situația de la RAT, Compania de Apă Oltenia, sau de ce nu, RAADPFL.”, scrie presedintele PNL Dolj, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.