Standard and Poor’s, romania, negativ

Standard and Poor’s, romania, negativDupa trei guverne PSD, care au guvernat haotic si fara un fundament economic, iata ca vine si nota de plata!

Agenţia de rating americană ‘Standard and Poor’s’ a revizuit, marţi, de la stabil la negativ, rating-ul de ţară al României din cauza cheltuielilor prea mari ale guvernelor PSD.

“Abaterile cauzate de cheltuielile masive ale fostului guvern au forţat actuala conducere a României să revizuiască obiectivele fiscale pentru 2019 şi 2020, pe fondul încetinirii economiei. Planificatele majorări de pensii şi salarii vor contribui la adâncirea deficitului de cont curent deja substanţial inclusiv în 2020”, se arată în raportul S&P.

“Înrăutăţirea perspectivei ratingului reflectă riscurile la adresa stabilităţii economice şi fiscale a României dacă autorităţile nu reuşesc să stabilizeze şi să consolideze strategia bugetară, inclusiv în urma planurilor de a implementa noi majorări de pensii de anul viitor”, apreciază S&P, se mai arata in comunicat transmis de Standard and Poor’s’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.