olguta, giugea, craiova,. mosie

olguta, giugea, craiova,. mosieDeputatul Nicolae Giugea a reactionat la postare  Olgutei Vasilescu care, fara prea multe explicatii, spune ca ea si craiovenii nu sunt multumiti de serviciile prestate de institutiile din subordinea primariei Craiova. Ca o paranteza, aceiasi Olguta Vasilescu a numit in functii, in timp ce ocupa functia de primar, toti directorii companiilor din subordinea primariei, actualul primar a lucrat pe un teren cu mine invizibile, iar acum risca sa explodeze.

”Au început represaliile împotriva celor din Primăria Craiova care nu au scos angajații la vot. Furioasă că a pierdut al doilea rând de alegeri în orașul pe care îl consideră moșia ei, și că a ratat astfel șansa de a mai intra în conducerea PSD, Olguța Vasilescu a anunțat curățenie în rândul directorilor de regii. Desigur, argumentul oficial este altul – cică fosta primăriță ar fi auzit în sfârșit nemulțumirile craiovenilor față de modul dezastruos în care este condus orașul. Realitatea este alta – Olguța caută să scape de cei care nu au scos oamenii la vot și să aducă alții, mai zeloși și mai ascultători. Și mai este ceva – în felul acesta se umple și visteria partidului grav afectată de ultimele alegeri.
Ca și în cazul Vioricăi Dăncilă care a făcut prăpăd în ultimele luni de guvernare și Olguța aplică aceeași rețetă – pârjolește pământul în urma ei.”, a scris  Nicolae Giugea, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.