ovidiu flori, isalnita

Ovidiu Flori, fostul primar al comunei Isalnita,  nu se poate obisnui cu faptul ca nu va mai ocupa scaunul de primar.

Prin diferite metode electorale, mai bine zis ilegale, Ovidiu Flori vrea sa intre, din nou, in lupta electorala.

Un membru al Biroului Electoral de Circumscriptie 62 Ișalnița din județul Dolj a facut plangere la IPJ Dolj in care reclama ilegalitatea prin care a fost validata candidatura lui Ovidiu Flori.

Reclamantul sustine ca reprezentantul USR din Biroul Electoral a fost inlocuit de o alta persoana care a votat in numele acesteia.

”PNL Dolj contesta hotărârea nr.3/09-08.2020 a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 62 Ișalnița, prin care a fost admisă candidatura lui Flori Ovidiu Aurelian, candidatul PSD la Primăria Işalniţa, deşi acesta a fost declarat incompatibil, potrivit deciziei nr.2632/18.06.2018 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

PNL Dolj a constatat cu indignare că majoritatea membrilor BEC Işalniţa, prin admiterea acestei candidaturi, cu 5 voturi „pentru” şi 3 „împotrivă”, a nesocotit decizia unei instanţe prin care candidatul PSD a fost declarat incompatibil, generând un precedent periculos pentru democraţie.

Voturi „pentru” au fost date de reprezentanţii PSD, USR, ALDE, preşedintele şi locţiitorul BEC nr.62 Işalniţa, iar reprezentanţii PNL, ProRomânia şi PMP au votat „împotrivă”, a declarat Stefan Stoica, presedinte PNL Dolj.

Incopatibilitatea, un fleac pentru Ovidiu Flori

In urma cu mai bine de 5 ani, ANI anunţa că primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, s-a aflat în stare de incompatibilitate aproape 4 ani.

Ovidiu Flori „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2 octombrie 2009 – 4 iulie 2013, întrucât a deținut, simultan cu funcția de viceprimar (mandatul 2008 – 2012), respectiv cu cea de primar (mandatul 2012 – 2016), și funcția de administrator al SC SERVICII PUBLICE IȘALNIȚA SRL“. Societatea respectivă, care se ocupă cu activități de difuzare a programelor de televiziune, a fost înființată în octombrie 2009 de Consiliul Local Ișalnița.

Ovidiu Flori a contestat în instanţă raportul ANI, dar în 2018 a pierdut definitiv procesul.

La finalul anului trecut, in data de 12 decembrie, prefectul de Dolj a semnat ordinul prin care Flori şi-a pierdut fiuncţia de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.