nicolae giugea

Actori, artisti plastici, scriitori si lista poate continua, s-au unit în a-l susține pentru funcția de Primar al Craiovei pe profesorul universitar Nicolae Giugea. 

”Mă onorează și mă obligă acest apel. Mă obligă să mă ridic la înălțimea așteptărilor celor care au investit încredere în mine. Le mulțumesc și îi asigur că nu îi voi dezamăgi.

Apel pentru Craiova

De peste 30 de ani, orașul nostru este condus de forțe politice de aceeași sorginte, lipsite complet de viziune, iar rezultatele sunt catrastrofale. Craiova este singurul mare oraș din care se pleacă pentru că nu oferă un viitor locuitorilor săi. În timp ce orașe din Ardeal s-au dezvoltat permanent, Craiova a bătut pasul pe loc, încremenită în sărăcie și corupție.
Dincolo de frământările şi partizanatele politice, grija noastră se îndreaptă către oraşul în care ne-am născut, în care am copilărit, trăim şi căruia îi spunem acasă.

Cu toții, indiferent de vârstă, pregătire, opțiuni politice dorim ca vechea Cetate a Banilor, capitala Olteniei, să fie cel mai frumos şi primitor oraș.

Pentru ca acest lucru să devină realitate avem nevoie de o administrație serioasă , de un primar care să ştie, să poată şi să vrea să facă din Craiova un oraş european.
Alegerile locale din acest an ne oferă nouă, craiovenilor, şansa de a avea o administrație competentă şi, mai ales, un primar competent.

De aceea acum credem că este momentul să susținem un candidat care poate scoate Craiova din starea de subdezvoltare și să o pună în rând cu orașele unde administrația a performat. Văzând exemplele din Cluj, Oradea, Arad și Timișoara, credem cu tărie că a venit şi timpul Craiovei.

Noi, semnatarii acestui apel, reprezentăm o diversitate de opinii politice, sociale şi culturale, și ne-am unit în a-l susține pentru funcția de Primar al Craiovei pe profesorul universitar Nicolae Giugea, un om care vine din mediul academic, are experiență administrativă și un trecut fără pată și fără suspiciuni de corupție.

De aceea, va chemăm pe toti alaturi nu de un partid, sau de o gaşcă, ci de un om competent, onest, moral: Nicolae Giugea.

Valer DELLAKEZA – actor
Constantin CÂRCIUMARU – Senior Purchasing Manager Ford of Europe
Claudiu BLEONȚ – actor
Nicolae MARINESCU – director revista ”Mozaicul”
Monica ARDELEANU – actriță
Adrian ANDONE – actor
Lucian IRIMESCU – artist plastic
Ion COLAN – actor
Dan BOZGAN – violonist
Iulia LAZĂR – actriță
Camelia RADULIAN – scriitoare
Gabriel MARCIU- Director General Adjunct – ”Teatrul Național Marin Sorescu” Craiova
Mircea NĂSTASE – profesor
Rebeca CIUCĂ – artist plastic
Nicolae POGHIRC – actor
Laurențiu MÂNDREA – inginer
Mihai FIRICĂ – scriitor
Dragoș COTARCEA – om de afaceri
Smarăndița COTARCEA – medic primar – Spitalul ”Filantropia” Craiova
Ovidiu BUNEA – economist
Gabriel IONESCU – antreprenor
Gheorghe DUDUIALĂ – inginer
PNȚCD Dolj
Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache Dolj
Adi POPESCU – scriitor
Dan IONESCU – SCRIITOR

Lista rămâne deschisă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here