giugea

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, senatorul PNL Alina Gorghiu, vicepreşedinte al Senatului României, alături de Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, profesorul Alexandru Gîdăr, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, profesorul Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova şi secretarul de stat Mihai Firică au susţinut luni, 21.09.2020 o conferinţă de presă pe esplanada Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova.

Profesorul Nicolae Giugea a afirmat că este foarte mândru de Teatrul Național ,,Marin Sorescu” fiindcă are acasă fotografii făcute de tatăl său în timp ce lucra la construirea acestui edificiu cultural de anvergură națională și internațională.

„Tata a lucrat la edificarea acestei construcții. Craiova are o activitate culturală care în momentul de față este pusă puțin sub semnul întrebării. A intrat Craiova prin administrația PSD-istă în competiție pentru înaltul titlu de Capitală Culturală Europeană. Ce s-a întâmplat de fapt la nivelul Craiovei? Cei care administrează în momentul de față Craiova au înțeles că este o oportunitate de a mai cheltui niște bani și nimic altceva. Nu au înțeles competiția ca valoare, ca unitate culturală a Municipiului. Au cheltuit niște bani, s-a lăsat cu un dosar care e încă în studiu și sper să se lămurească la un moment dat. Aceasta e realitatea în ceea ce privește cultura la nivelul Municipiului Craiova. Culmea este că reprezentanții culturii craiovene au fost excluși de la luarea oricărei decizii în ceea ce privește dezvoltarea, continuitatea în ceea ce privește actul cultural la nivelul Municipiului Craiova”, a spus Nicolae Giugea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.