ionut stroe, federatii, eligibile, fonduri

Ministrul Ionut Stroe, intalnire cu reprezentantii federatiilor ale căror cereri de finanțare au fost considerate neeligibile

Ministrul Ionut Stroe  a avut o intalnire cu reprezentantii celor cinci federații ale căror cereri de finanțare au fost considerate neeligibile. In cadrul intalnirii, ministrul a prezentat motivele din cauza cărora nu au primit finanțare, discutându-se cum pot fi îndeplinite normele legale de primire a finanțării, pentru a putea fi deblocată situația existentă.

”Astăzi, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, s-a întâlnit cu reprezentanții celor cinci federații ale căror cereri de finanțare au fost considerate neeligibile de către Comisia de analiză şi evaluare a solicitărilor de finanţare a federațiilor sportive, comisie numită prin ordin al ministrului tineretului și sportului.

Acestora li s-au prezentat motivele din cauza cărora nu au primit finanțare, discutându-se cum pot fi îndeplinite normele legale de primire a finanțării, pentru a putea fi deblocată situația existentă.

Cele cinci federații sportive sunt: Tenis, Aikido, Go, Hochei pe iarbă și Pescuit Sportiv.”

Comments

Be the first to comment on this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Go to TOP