Ora de Dolj

Ziar Craiova, ziarul numarul 1 al Craiova – site de stiri

Ministrul Ionut Stroe, intalnire cu reprezentantii federatiilor ale căror cereri de finanțare au fost considerate neeligibile

Ministrul Ionut Stroe  a avut o intalnire cu reprezentantii celor cinci federații ale căror cereri de finanțare au fost considerate neeligibile. In cadrul intalnirii, ministrul a prezentat motivele din cauza cărora nu au primit finanțare, discutându-se cum pot fi îndeplinite normele legale de primire a finanțării, pentru a putea fi deblocată situația existentă.

”Astăzi, Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, s-a întâlnit cu reprezentanții celor cinci federații ale căror cereri de finanțare au fost considerate neeligibile de către Comisia de analiză şi evaluare a solicitărilor de finanţare a federațiilor sportive, comisie numită prin ordin al ministrului tineretului și sportului.

Acestora li s-au prezentat motivele din cauza cărora nu au primit finanțare, discutându-se cum pot fi îndeplinite normele legale de primire a finanțării, pentru a putea fi deblocată situația existentă.

Cele cinci federații sportive sunt: Tenis, Aikido, Go, Hochei pe iarbă și Pescuit Sportiv.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *