florin citu, finantare, pensii

florin citu, finantare, pensiiEurostat distruge propagnda mizerabilă pe care o face PSD în aceste zile referitor la rata inflației, anunta ministrul Finanţelor, Florin Cîţu. Acesta sustine ca datele publicate vineri de Oficiul european de statistică arată că rata inflaţiei a scăzut în guvernarea liberală şi va mai scădea, la fel cum au scăzut şi dobânzile pentru credite.

”Eurostat CONFIRMĂ – PSD MINTE!

Eurostat distruge propagnda mizerabilă pe care o face PSD în aceste zile referitor la rata inflației.

În guvernarea socialistă, de trista amintre, 2017-2019, România a deținut în fiecare an primul loc în topul rușinii și al sărăcirii populației- cea mai mare rata a inflației din UE.

Rata inflației a scăzut în guvernarea liberală și vă mai scădea. La fel au scăzut și dobânzile pentru credite și vor mai scădea.

Implementăm politici economice pentru toți românii. O rata a inflației mai mica și dobânzi mai mici pentru credite sunt efectele acestor măsuri.

Cel mai important TOȚI românii beneficiază de inflație mai mica și dobânzi mai mici la credite.

Da, din păcate, Ciolacu, Tariceanu și Ponta beneficiază și ei de dobânzi la credite mai mici și inflație mică.

Totuși, eu propun că românii să-i taxeze pe cei trei, și pe trompetele lor, pentru bunuri și servicii EXACT prețurile pe care aceștia le tot aruncă în spațiul public. De ce să-i dezamăgim? Daca ei spun că au explodat prețurile atunci să plătească ei acele prețuri”, scrie Citu, pa pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.