coronavirus

coronavirusFlorin Cazacu, în vârstă de 46 de ani, din Craiova, asistent medical de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, a decedat în urma infectării cu noul COVID 19. Barbatul se afla in vacanta cu sotia si cei doi copii.

“Colectivul Clinicii 2 Psihiatrie Craiova îşi ia astăzi rămas bun de la colegul, asistent Florin Cazacu, un om deosebit, dedicat meseriei sale, care a plătit tributul suprem în lupta cu adversarul tăcut şi perfid al zilelor noastre. Unul dintre noi a pierdut lupta cu virusul, dar noi n-am pierdut războiul, vom rămâne uniţi, luptând ca sacrificiul lui suprem să nu fi fost în zadar!

Şi dacă ar trebui să învăţăm ceva din această drama, ar fi să încercăm să ne păstrăm raţiunea în aceste zile tulburi în care apar din ce în ce mai multe informaţii false, contradictorii, teorii conspiraţioniste care duc la dezbinare, neîncredere şi ură. Virusul există, e imprevizibil şi face victime, indiferent de vârstă, stare de sănătate şi meserie! Să alegem libertatea de a fi prudenţi şi echilibraţi, cu conştiinţa unei conduite care poate proteja sau, dimpotrivă, poate distruge vieţi! Condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris colegii acestuia,  pe Facebook.

Florin Cazacu se simtea rau de mai multe zile, insa nu a crezut ca a fost infectat cu noul coronavirus si a dat vina pe aerul conditionat din masina, crezand ca e o simpla raceala. Citeva zile mai tarziu starea lui s-a inrautatit si a fost internat Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, insa boala a avut o evolutie rapida. In urma testarii, sotia si cei doi copii ai asistentului decedat au fost confirmati cu COVID 19.

Astfel, barbatul a ramas internat in spitalul din Constanta, iar familia acestui s-a intors la Craiova, iar dupa numai o zi a venit si vestea proasta, asistentul medical a suferit de o forma grava de coronavirus si a decedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.