prefect, purcarescu, final, mandat
SONY DSC

Sunt aproape trei ani de când am fost învestit reprezentant al Guvernului în teritoriu. La final de mandat, vă mărturisesc că pentru mine a fost o mare onoare, dar și o foarte mare responsabilitate să îndeplinesc funcția de prefect al județului Dolj, insă îmi exprim convingerea că am reușit să fiu garantul constituționalității și legalității.

Nu de puține ori, în rezolvarea problemelor acestui județ am avut nevoie de sprijin din partea instituților Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale, serviciilor publice deconcentrate, dar și a altor instituții importante. Le mulțumesc tuturor pentru că au răspuns de fiecare dată prompt.

Mi-am dorit, de asemenea, să fiu un om al dialogului și am răspuns prompt cerințelor cetățenilor care au venit în audiențe sau au transmis petiții. De fiecare dată am avut sprijinul colegilor din cadrul Instituției Prefectului, iar acestora le mulțumesc pentru implicare și pentru frumoasa colaborare.

Nu aș putea să-mi închei mandatul fără să vă transmit dumneavoastră, reprezentanți ai mass-media, întreaga mea considerație pentru modul în care am colaborat pe parcursul acestor ani. Am încercat să mă ridic la nivelul cerințelor dumneavoastră și să vă răspund de fiecare dată prompt.

Vă mulțumesc atât pentru cuvintele frumoase, cât și pentru criticile constructive și vă asigur de întregul meu respect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.