apa oltenia

Nu e de mirare ca rabdarea unor craioveni a luat sfarsit si ameninta cu instanta Compania de Apa Oltenia. In ultima perioada, foarte multi craioveni se plang de facurile uriase primite de la Compania de Apa Oltenia – zeci de metri cubi de apa.

Escrocheriile CAO, usor de demont

Speriata de facturile uriase primite, o craioveanca a avut o initiativa demna de invidiat si a vrut sa vada daca apometrele celor de la CAO masoara in parametrii normali, iar  consumul din facturi este cel real, cel consumat. Aceasta a dorit sa-si pastreze anonimatul, insa doreste sa rezolve aceasta problema pe cale amiabila, in cazul in care acesta intelegere nu va fi posibila, instanta ramane ultima solutie

Apometru personal, solutia care demasca furtul CAO

Craiovenii au fost inselati cu mii de lei in ultimii ani. Desi cele doua aparate sunt concepute sa masoare pe acelasi sistem, se pare ca un metru cub inregistrat de apometrele Companiei de Apa Oltenia este mult mai mic sau sunt umflate facturile, ne-a spus craioveanca.

”De vreo doi ani cei de la apa trimit facturi uriase, nu avem cum consuma 42 de metri cubi de apa intr-o luna. Am decis sa imi montez un apometru personal si sa verific daca consumul de pe factura companiei de apa bate cu consumul de pe apometrul montat de mine.

Am avut o surpriza neplacuta, pot spune, in luna ianuarie mi-a venit facura de apa: consum 28 de metri cubi, contorul meu a inregistrat un consum de 15  metri. Intreb, cei aproape 13 metri cum au ajuns in factura daca nu au fost consumati? In luna februarie a acestui an au fost bagati din burta alti vreo 18 metri cubi”, a mai adaugat craioveanca.

Un alt craiovean spune ca el nu locuieste in imobilul unde, in urma cu o luna, i-au fost facturati 12 metri cubi  de apa, in situatia in care imobilul este inchis de mai bine de 1 an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.