verificate, carantina

Actualizarea situației epidemiologice la nivelul  județului Dolj, in dada de 8 aprilie, ora 9.00.

 Situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 3027 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 1150 persoane se află în carantină, 435 de persoane au ieșit din carantină, iar alte 6029 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 7 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.500 de persoane.

De asemenea, aproximativ 160 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite. Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 230 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 530.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here