Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, candidat pentru un nou mandat din partea PER, a luat cartierele Craiovei la pas, ascultand cu atentie nevoile craiovenilor. Iubit de foarte multi craioveni, Antonie Solomon are sanse mari sa castige un nou mandat de primar.

Nu mica i-a fost mirarea sa afle ca, dupa opt ani de zile de cand a plecat de la primarie, cetatenii se confrunta cu aprope aceleasi probleme, si anume,  lipsa canalizarii, strazi pline de gropi, lipsa apei dar si alte  probleme.

Dezavantajul lui Antonie Solomon la aceste alegeri este tocmai partidul pe ale carui liste candideaza – PER, un partid fara structuri  importante in teritoriu, fata de restul partidelor parlamentare.

Avantajul lui Antonie Solomun este acela ca stie sa vorbeasca cu oamenii. Desi anumite sondaje claseaza candidatii PSD, PNL, USR-PLUS pe primele locuri, cu mari sanse la castigarea unui mandat de primar, Antonie Solomon mizeaza, asa cum a facut si in urma cu 12 ani, nu pe vorbe, ci pe fapte, pe rezolvarea problemelor cu care se confrunta craiovenii,  un avantaj care il face principalul candidat la fotoliul de primar al Craiovei.

”Voi continua să iau la pas fiecare cartier din Craiova”

”M-a întristat să văd un cartier neîngrijit, unde spațiile verzi și esplanada s-au degradat peste ani, fără a mai face cineva ceva.

Craiovița Nouă este un oraș într-un oraș, iar aici locuiesc peste 90.000 de cetățeni. Cred că ar trebui făcut mult mai mult pentru acest cartier și oamenii lui.

Voi continua să iau la pas fiecare cartier din Craiova și cu siguranță voi mai reveni în Craiovița Nouă în perioada următoare”, scrie Solomon, pe pagina de Facebook, dupa o scurta vizita in cartierul Craiovita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.