corona virus

P0refectura Dolj transmite ultimele date privind situatia epidemiologica a judetului. Potrivit sursei citate,  in 05.05.2020, ora 9.00, situația epidemiologică se prezintă astfel:

– 489 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu
– 427 de persoane se află în carantină
– 2019 de persoane au ieșit din carantină
– 13.422 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu
– 57 de persoane vindecate
– 129 persoane confirmate pozitiv
– 2 decese

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.
Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, în cursul zilei de ieri, 4 mai, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 800 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 80 de societăţi comerciale.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 185.000 de lei.

Instituția Prefectului – Județul Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.