ford craiova

Cinci noi programe de antreprenoriat social pentru comunitatea din Craiova vor fi derulate de Ford Motor Company Fund în cadrul Centrului de Resurse şi Angajament Ford din Craiova (CRAF), se arata  într-un comunicat de presă.

„La fel ca în anii precedenţi, EDUCOL a organizat o competiţie între studenţii de la diferite facultăţi din cadrul Universităţii din Craiova, oferind consiliere şi îndrumare pentru a-i ajuta pe studenţi să-şi definească propunerile şi să le prezinte spre analiză către organizaţie, Ford România, Ford Fund, Primăria Craiova şi Federaţia Studenţilor Universităţii din Craiova.

Potrivit reprezentantilor Ford, peste 70 de studenţi vor colabora pentru a implementa proiectele la Centrul de Resurse şi Angajament Ford. Centrul permite studenţilor şi absolvenţilor de la Universitatea din Craiova să proiecteze şi să lanseze întreprinderi sociale inovatoare şi sustenabile – afaceri cu scop social – să contribuie la progresul economic şi să aibă un impact pozitiv asupra comunităţii lor.

„Sunt impresionat de impactul pozitiv pe care proiectele dezvoltate la CRAF îl au asupra comunităţii locale şi mă bucur că putem susţine şi în acest an iniţiativele antreprenoriale ale studenţilor din Craiova. Având în vedere perioada plină de provocări prin care trecem cu toţii, este şi mai important să trezim simţul de responsabilitate socială şi să încurajăm astfel de proiecte. Sper ca noile proiecte să se bucure de acelaşi succes ca şi cele aflate deja în derulare şi împreună să reprezinte un exponent al potenţialului pe care îl au tinerii din această regiune (…)”, a afirmat Ian Pearson, preşedintele Ford România şi directorul fabricii Ford Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here