SC WIN IMPEX SRL titular al proiectului “ Desfiintare locuinta S+P+1+M si construire imobil locuinte colective avand regim inaltime P+3E , imprejmuire teren si amenajarea terenului si organizare de santier “ , anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dolj , in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “ Desfiintare locuinta S+P+1+M si construire imobil locuinte colective avand regim inaltime P+3E , imprejmuire teren si amenajarea terenului si organizare de santier “ propus a fi amplasat in judetul Dolj , mun. Craiova , strada Toamnei nr. 30 .

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj , din Craiova , strada Petru Rares nr. 1 , judetul Dolj , in zilele de luni – joi intre orele 8.00 – 16.30 si vineri intre orele 8.00 – 14.00 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdj.anpm.ro .
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.