filiasi

Disperarea pesedistilor ca vor pierde alegerile la Filiasi nu are limite, asta se poate vedea in fotografia de mai sus. ”Cine se aseamna se aduna”, spune un vechi proverb romanesc.

In plina campanie electorala pentru alegerile locale partiale din 27 iunie, echipa candidatului PSD la functia de primar al orasului Filiasi a crezut de cuvință ca poate castiga cateva voturi bagand capul in poza alaturi de fosta aurista Diana Șoșoacă, cel mai nociv parlamentar roman din actuala legislatura.

Nu vreau sa reamintesc toate aiurelile graite de Șoșoacă vis-a-vis de vaccinul antiCOVID, despre natonalismul din capul ei, dar si despre pericolele din spatele unor astfel de personaje, despre raul pe care l-a putut face campaniei de vaccinare impotriva virusului COVID 19.

Dragi pesedisti, daca cautati notorietate si voturi langa un astfel de personaj aveti numai de pierdut, dar si asa pierdeati alegerile, cel putin v-ati ales cu cateva poze. sosoaca filiasi

Nici nu au aparut bine pozele pe retelele de socializare, ca pesedistii au sarit cu mii de multumiri salvatoarei Diana Sosoaca, dupa cum se poate vedea.

Bai baieti, cu toata stima, daca ati ajuns sa fiti salvati de Diana Șoșoacă, ati ajuns rau, chiar foarte rau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here