Alexandru Gidar, candidat PNL la sefia CJ Dolj, sustine ca doljenii si craiovenii au o singura obtiune de vot, daca doresc dezvoltarea judetului Dolj si a Craiovei, aceasta obtiune se numeste PNL, singurul partid care poate invinge si poate realiza proiectele de care Craiova si Doljul au nevoie. 

”Duminică, 27 septembrie 2020, votaţi pentru dezvoltarea judeţului Dolj şi a Craiovei!

De câteva luni, marile proiecte ale Doljului, ale Craiovei, care până acum erau doar pe hârtie, cum sunt Spitalul Regional Craiova, Drumul expres Craiova – Piteşti, extinderea reţelelor de gaze, au început să prindă viaţă. PNL va continua în această manieră dinamică de implementare a proiectelor şi după câştigarea alegerilor de duminică, 27 septembrie!

În judeţul Dolj, fie că este vorba de infrastructura de drumuri judeţene, fie că este vorba de autostrada Craiova-Lugoj sau linia de cale ferată Craiova – Calafat, vom demara şi finaliza tot ce nu a putut, nu a reuşit sau nu a vrut să facă PSD în ultimii 30 de ani.

România are la dispoziţie 80 de miliarde de euro pentru dezvoltare şi Doljul trebuie să atragă cât mai mult din aceşti bani. Numai aşa vom reuşi să ieşim din zona aceasta de subdezvoltare în care ne-au adus cei 30 de ani în care Consiliul Judeţean Dolj a fost dominat de PSD.

Sunt convins că împreună vom reuşi să le oferim copiilor noştri un viitor la noi în judeţ, iar părinţilor noştri mai multă grijă şi mai mult sprijin.

E timpul să schimbăm în bine lucrurile în judeţul Dolj.
Ai încredere, SE POATE!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.