emil boc, sustinere, giugea

Emil Boc, rimarul municipiului Cluj-Napoca, a transmis un mesaj de sustinere pentru candidatul PNL la Primaria Craiova, Nicolae Giugea.

Edilul celui mai dezvoltat oras din tara  sustine ca Nicolae Giugea poate duce Craiova la urmatorul nivel de dezvoltare.

”Il sustin cu mare placere pe domnul Nicolae Giugea pentru functia de primar al Municipiului Craiova. De ce il sustin! Pentru ca apreciez ca are cel putin doua ingrediente necesare si atat de importante pentru a duce Craiova la nivelul urmator de dezvoltare.

In primul rand, domnul Giugea are o experienta vasta in administratia publica centrala si locala. Un om care este nascut pentru administratie, este omul potrivit la locul potrivit si acest lucru l-a demonstrat in toate functiile publice si administrative pe care le-a detinut.

De asemenea, este o persoana care vine din spatiul academic, o persoana care are capacitatea de a genera viziune si un plan de punere in aplicare a viziunii, astfel incat Craiova, asa cum am spus, sa aiba o calitate a vietii mai buna si sa se bucure la fel ca toti cetatenii din Uniunea Europeana de ceea ce inseamna europenism, educatie, sanatate la alte standarde.

De aceea, pe 27 septembrie va invit sa mergeti la vot si sa sustineti pe Nicolae Giugea, primar al municipiului Craiova si echipa PNL , echipa care, in parteneriat cu Guvernul Romaniei, va contiunua modernizarea orasului, va duce Craiova la nivelul urmator de dezvoltare – echipa PNL va oferi craiovenilor calitatea vietii de care au nevoie. 27 septembrie, Nicolae Giugea primar al Municipiului Craiova”, a transmis Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.