Fostul consilier local PNL Dan Diaconu a fost propus de BPJ al PSD Dolj pentru functia de prefect de Dolj, dupa demisia din functia de prefect a Danielei Barbu, a anuntat duminica PSD Dolj.
Inca nu se stie motivul pentru care Danielei Barbu si-a inaintat demisia, dar se vorbeste ca la baza demisiei ar sta semnarea ordinului de incetare a mandatului primarului din Simnic, ordin senmnat inainte ca instanta sa se pronunte.
„În ședința de azi, 29 mai 2022, a Biroului Permanet Județean al PSD Dolj, doamna prefect Daniela Gheorghița Barbu i-a înștiințat pe colegi că nu mai dorește să continue în funcție, invocând motive personale.
Membrii BPJ ai PSD Dolj au luat act de dorința acesteia și au votat, în unanimitate, ca propunere pentru funcția de prefect al județului Dolj pe domnul Dan Diaconu, un om tânăr, din noul val de politicieni, cu experiență administrativă, de șase ani consilier local municipal, inginer de profesie, manager al unei societăți comerciale de succes.
Îi mulțumim doamnei Daniela Gheorghita Barbu pentru activitatea din această perioadă și îi urăm success domnului Dan Diaconu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.