Raluca Turcan: Vom stopa mica și marea corupție, din politică, din administrație, din școli, din spitale sau din vămi

0

raluca turcan, coruptie, romaniaCu prilejul Zilei Internationale impotriva Coruptiei, viceprim-ministrul Raluca Turcan a transmis un mesaj emotional pentru toti romanii, inclusiv pentru cei din diaspora. Potrivit acesteia, coruptia este principalul motiv pentru care, peste 4 milioane de romani traiesc in afara granitelor.

”Românii puteau trăi ca ”afară”, dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție și grupările de interese care se roteau în jurul puterii politice!

Corupția din ultimii 30 de ani a făcut ca românii să emigreze în masă nu doar în căutarea unui nivel de trai mai bun, ci și a unei societăți fără corupție – unde cetățeanul să fie pus pe primul loc. Milioane de părinți și copii au fost goniți din România de efectele corupției și au fost nevoiți să își facă un viitor departe de țară. Vom stopa mica și marea corupție, din politică, din administrație, din școli, din spitale sau din vămi. Vom crește calitatea serviciilor publice pentru fiecare român, vom da încredere oamenilor că se poate trăi bine și la noi în țară.

Astăzi, de Ziua Internațională împotriva corupției, Guvernul României își ia un angajament ferm în susținerea tuturor instituțiilor în lupta cu acest flagel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.