Trei medici de renume mondial au fost cooptati în echipa ministrului Sănătăţii, Victor Costache.

Astfel, incepând de astăzi medicii Kak Khee Yeung -Amsterdam UMC, Sheriff Sultan- Galway Clinic şi prof.dr. T Sloane Guy – Sidney Kimmel Medical College sunt consilierii onorifici ai ministrului Sănătăţii.

„Am lucrat cu toţi cei 3 medici care fac performanţă ca specialişti, dar şi ca manageri de top. Mă bucură şi mă onorează că au acceptat să lucrăm împreună pe două domenii importante, programe noi de sănătate, dar şi proiecte de cercetare care sunt priorităţi ale echipei mele.

România a uitat de cercetarea medicală care aduce beneficii în dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienţi. Imi doresc să deschidem sistemul sanitar către lume „, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii

Kak Khee Yeung conduce consorţiul formate din diferite spitale din Europa care încearcă să obţină finanţare de la UE pentru tratarea bolilor aortice. Dr. KK Yeung este o adevărată cercetătoare translaţională, este chirurg vascular, director de cercetare în Chirurgie Vasculară.

Sherif Sultan, medic irlandez, de origine egipteană, este unul dintre cei mai bine cotaţi chirurgi şi cercetători în domeniul bolilor cardio-vasculare din lume.

Prof.dr. T Sloane Guy, specialistul numărul 1 în chirurgie robotica în lume

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.