ORA DE DOLJ, EDITORIAL

ORA DE DOLJ, EDITORIALPSD si-a cam sfarsit misiunea politica, atat a avut de spus in cei 30 de ani de la nastere. Nu am sa fac o evaluare a activitatii PSD, in periplul sau politic, dar o analiza a ultimilor ani merita facuta. Sfarsitul celui mai mare partid de dupa 89 se apropie verticinos, nimic si nimeni nu-l mai poate salva, desi o parte din asa-zisii politicieni din conducerea partidului creioneaza scenarii marete, aidoma celor din literatura S.F.

De ce spun ca nimeni nu mai poate opri destramarea urmasului PCR! Pentru ca, in cele trei decenii de existenta, PSD nu a evoluat, mai bine spus a involuat.

Acest partid, uitat in timpuri stravechi, cu o mentalitate demna de anii 80-90 si cu o deschidere catre un electorat oportunist, nu a invatat nimic in toti acesti ani.

Fauritor de mineriade, in anii ’90, PSD  a demonstrat, la o distanta de 30 de ani de la prima mineriada, cand Iliescu multumea minerilor ca au salvat democaratia in tara noastra, ca si astazi pot face un astfel de genocid la adresa democaratiei, acest lucru l-a demonstrat recent, in urma cu un an, pe 10 august 2018.

Ultima guvernare social democrata a fost picatura care a umplut paharul. In cei trei ani de guvernare, dupa ce au schimbat trei premieri si peste 80 de ministri, PSD a demonstrat cu fapte ca nu mai poate guverna o tara. Sa nu mai reamintesc cum a fost dat jos Guvernul Grindeanu, printr-o motiune initiata chiar de PSD.  Lista tampeniilor facute din 2016 si pana in octombrie 2019, poate contiunua la nesfarsit. Masurile luate au facut praf si pulbere economia tarii. Fara oameni capabili sa conduca, un partid neevoluat si cu mari derapaje la adresa democratiei, cam asa ar arata o scurta descriere a celui mai mare partid din Romania, care, fara indoiala, vom mai auzi de el in cartile de istorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.