Cum arata mafia rosie din vestul tarii. Opt arestari in dosarul mafiei PSD de la Arad

0

mafie, psd, aradAcum incep sa iasa la suprafata toate magariile facute de PSD in ultimii ani. . Spagi si combinatii dubioase, asa arata mafia PSD din Arad. Procurorii DNA Timisoara au retiunu opt persoane pentru pretinse fapte de corupție, în formă directă sau a complicității. Ancheta vizeaza mai mulți membri ai PSD.

In noapte de luni spre marti, procurorii au retinut 8 persoane, cap de lista este seful  Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Cristian Ispravnic. Alaturi de acesta au mai fot retinuti  alti directori din DRDP Timisoara, Mircea Lucaciu, sef la Departamentul Venituri, si Mirel Pascu, sef la Juridic, precum si Elisabeta Miutescu, angajata a Directiei, dar si Cristian Horgea, sotul fostului prefect de Arad, responsabil de cantar, si Cristian Dima, lucrator la cantar, in dosarul legat de spagile care s-ar fi dat la Directia Regionala de Drumuri pentru masluirea greutatii camioanelor de marfa care treceau in Ungaria prin punctul Nadlac 2.

Acestora li se adauga Anca Stoenescu, fost sef al ISJ Arad, care ar fi raspuns la comenzi politice, si Alin Vasile Baetan, pentru care ar fi fost aranjat un concurs, condamnat in trecut cu suspendare, informeaza opiniatimisoarei.ro.

De asemenea, anchetatorii mai arată că Lucaciu i-ar fi dat 1.500 de lei lui Dorel  Căprar pentru a beneficia de influența șefului filialei PSD Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.