rat, seminte, autobuz

Circ oltenesc cu seminte de floare si cocalari de autobuz. Un tanar  curios de noile autobuze cumparate de Primaria Craiova, a dat si el o scurta tura cu un asfel de mijloc de transport, insa, de plictiseala, a inceput sa sparga cateva seminte.  Iritare mare pana la nivel de director RAT, cum isi permite un idivid sa scuipe seminte in noua investitie, iar dupa cateva ore, amaratul a fost identificat de camerele din interiorul autobuzului.

”După incidentul petrecut luni, 13 ianuarie, când după doar două ore pe traseu al unui autobuz nou, am descoperit că unul dintre călători mâncase semințe în mijlocul de transport, aruncând cojile pe jos, RAT Craiova a luat atitudine.

Având în vedere că autobuzul este prevăzut cu camere de supraveghere, imaginile cu acel incident au fost transmise Poliției Locale Craiova pentru identificarea autorului și luarea măsurilor care se impun.

Ne dorim un transport civilizat pentru craioveni și nu vom tolera astfel de incidente!”, a declarat directorul RAT Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.