calafat, ciobanu

Primarul Municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, candideaza la un nou mandat de primar din partea Pro Romania, anuntul a fost facut de Florinel Stancu, presedintele Pro Romania Dolj.

”Salut decizia primarului Municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, de a se alătură echipei PRO România. Îl susținem pentru un nou mandat și ne bucurăm că tot mai mulți lideri aleg echilibrul, profesionalismul și competența. Porțile partidului sunt deschise pentru cei care înțeleg că trebuie să-și reprezinte mai bine cetățenii.”

Ciobanu Lucian: „PRO România este, la ora actuală, singurul partid care gândește politici de stânga modernă. Din nefericire, o parte a consilierilor locali au blocat o mare parte dintre proiectele pe care le-am inițiat sau pur și simplu au refuzat să le finanțeze. Pe toată perioada mandatului am avut parte de o politică potrivnică din partea conducerii județene. Consilierii locali PSD au fost singurii care au muncit alături de mine și care m-au susținut. Rămân un om de stânga și voi lupta împreună cu partenerii mei de la PRO România pentru apărarea interesului locuitorilor orașului Calafat.”, a declarat Ciobanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.