Primaria Craiova trimitre o delegatie la Ministerul Dezvoltarii

0

Primarul Craiovei anunta ca a delegat o echipa  din cadrul Primariei Craiova pentru a participa la ședința Comisiei Tehnico-Economice de la Ministerul Dezvoltării de avizare a documentației referitoare la investiția reabilitării Colegiului Carol I și a Operei Române din Craiova.

”Astăzi am semnat documentele pentru participarea unei delegații a Primăriei Craiova la ședința Comisiei Tehnico-Economice de la Ministerul Dezvoltării de avizare a documentației referitoare la investiția reabilitării Colegiului Carol I și a Operei Române din Craiova, care se va ține mâine, 28 ianuarie 2020, ora 10.00, la București.

Această comisie succede avizului dat de pre-comisia tehnică (pregătitoare) de la nivelul Ministerului Dezvoltării din data de 10 octombrie 2019 și avizului dat de Comisia Tehnică din cadrul Companiei Naționale de Investiții din data de 20 septembrie 2019.

Așa cum am menționat și în cadrul conferinței de presă din data de 21 ianuarie 2020, continuarea procedurilor stătea în pixul Ministrului Dezvoltării. Noi am urmat toți pașii, am făcut tot ce ține de Primăria Craiova și de autoritățile locale, conform solicitărilor venite de la București și reglementărilor în vigoare.

Datorită insistenței noastre, inclusiv prin conferințele de presă în care am solicitat public desemnarea comisiei de la Ministerul Dezvoltării, mâine, 28 ianuarie 2020, vom fi prezenți la București unde va avea loc, în sfârșit, întrunirea acelei comisii tehnico-economice pe care o așteptăm încă din 04 noiembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.