Deputatul Nicolae Giugea reactioneaza la HCL prin care se ingheata salariile angajatilor din Primaria Craiova si institutiile din subordine, la nivelul lunii decembrie 2019.

”Olga și Genoiu îngheață salariile din Primărie mințind că îi obligă Guvernul

În ședința din data de 30 ianuarie, consilierii locali vor fi puși să voteze o HCL prin care ”Pentru anul 2020 salariile de bază aferente funcţiilor din cadrul familiei ocupaţionale „Administraţie”, utilizate în aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Craiova, precum și în cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Craiova, Direcției Generale de Asistență Socială Craiova, Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din Municipiul Craiova şi Sport Club Municipal Craiova, se menţin la nivelul aferent lunii decembrie 2019!”.

Cu alte cuvinte, în timp ce PSD-ul strigă peste tot că PNL-ul se pregătește să taie salariile, Olga și Genoiu fac asta la Primăria Craiova.

Unde mint cu nerușinare cei doi pesediști de frunte este în preambulul proiectului de hotărâre, unde scrie că această decizie este luată în conformitate cu OUG 1/2020. Adică, vezi Doamne, Guvernul l-ar fi obligat să înghețe salariile.

Dar Olga și pupilul ei Genoiu mint de îngheață apele. OUG 1/2020 PLAFONEAZĂ SALARIUL PRIMARULUI și nu ale funcționarilor. Conform legii acestea ar fi trebuit să crească cu 25% în 2020. Cum salariul lui Genoiu nu va mai crește, primarul sfătuit de Olga a decis să nu mai crească niciun alt salariu.
Aceasta este adevărata față a PSD – fură din banii oamenilor și când sunt prinși cu mâna în buzunar mint cu seninătatea borfașilor că nu au fost ei!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.