PNTCD Dolj, sprijin pentru candidatul Nicolae Giugea

0

Taranistii Doljeni au transmis un comunicat  de presa in care spun ca vor il vor sprijini pe candidatul PNL la Primaria Craiova, Nicolae Giugea.  Dar sa nu uitam, tot PNTCD acorda sprijin, toamna trecuta, candidatului PSD la presidentie – Viorica Dancila.

”Având in vedere ca ne aflam intr-un an electoral, in care speram sa avem doua rânduri de alegeri, atât cele locale, cu data preconizata 27 Septembrie, cat si cele parlamentare, PNTCD Dolj, a demarat discuțiile interne pentru stabilirea strategiei pe care o vom adopta cu privire la participarea sa in cadrul acestor alegeri.

Organizația județeana a PNTCD, are deplina libertate de a decide independent strategia locala, astfel incat, orice construcție politica in care se va implica, sa duca spre relansarea politica a organizațiilor sale locale si județene.

In urma unor consultări interne, atât in cadrul organizației locale , PNTCD Craiova, cat si in cadrul organizației județene PNTCD Dolj, s-a stabilit o decizie a membrilor birourilor politice permanente, referitoare la strategia de partid pentru viitoarele alegeri.

PNT CD se va alătura acelor parteneri care vor impartasi valorile creștin democrate, puse in slujba cetățenilor comunitatii noastre si care vor prezenta proiecte concrete pentru dezvoltarea economica si sociala a zonei Olteniei.

Consideram ca singurul si cel mai apropiat aliat al PNTCD, natural si istoric, a fost si este PNL, alături de care PNTCD s-a aflat la guvernare intre 1996 – 2000 si alături de care a definit in istoria moderna postdecembrista traseul European si Euroatlantic al României.
PNTCD Dolj a luat decizia de a susține in cadrul alegerilor locale, la nivelul municipiului Craiova pentru funcția de primar, pe domnul Prof. Nicolae Giugea alături de lista de consilieri propusa de către PNL, sa sustina candidații de primar ai PNL la nivel județean in localitățile județului acolo unde PNTCD nu are candidați, iar pentru alegerile de la consiliul județean, sa sustina candidații propuși de către PNL.

PNTCD va sprijini in mod activ Alianța de Dreapta, anti PSD, creata in jurul PNLDolj si va oferi suport, resurse umane, logistica si participare activa, atât in campanie cat si in timpul alegerilor , alături de partenerii Alianței de Dreapta. Scopul nostru declarat este acela de a castiga alegerile locale si de a înlătura PSD de la conducerea municipiului Craiova si a județului Dolj.

PNTCD va discuta in perioada următoare cu PNL modalitățile de implicare si strategia politica de acțiune acolo unde va fi nevoie, fara a pune condiții extreme pentru o colaborare. Singurul obiectiv major este înlăturarea PSD de la putere si dezvoltarea comunitatilor noastre.

Președinte PNTCD DOLJ Laurențiu MANDREA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.