plus dolj

PLUS Dolj anunta ca astăzi a avut loc ultima dezbatere internă din cadrul cursei de desemnare a candidaților PLUS Dolj pentru alegerile locale, la care au participat peste 60 de persoane.

Membrii înscriși în cursa internă au avut ocazia de a-și prezenta programul, viziunea și abilitățile în fața membrilor și simpatizanților PLUS și USR pe parcursul a 6 runde de dezbateri (două pentru Consiliul Local, două pentru Consiliul Județean și două pentru Primăria Craiova și Șefia Consiliului Județean).

Urmează votul intern și alcătuirea listei finale comune a Alianței dintre PLUS și USR.

Suntem singurul partid care a organizat dezbateri vii, unde persoane din partid si din afara lui au avut oportunitatea să cunoască toți candidații PLUS și să le adreseze întrebări.

Ne-am propus să contribuim cu oameni de valoare, onești și dedicați administrației locale. În urma acestor dezbateri, suntem convinși că vom reuși!

Craiova, capitala Olteniei, merită să semene cu marile orașe europene.

Județul Dolj trebuie să prospere și să-și atingă potențialul agricol, turistic și economic.

Dar lucrurile acestea nu se vor face într-un an sau doi. Nici într-un mandat. De aceea, este nevoie de o nouă direcție cât mai rapid, de o viziune nouă și de oameni competenți.

Asta am decis să oferim craiovenilor și județului Dolj. Și vom continua să chemăm alături de noi pe oricine este dispus să rămână și să lucreze pentru schimbare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.