paunca , laianta psd

paunca , laianta psdAlianta USR PLUS si-a anuntat marti candidatii la alegerile locale din septembrie. Cu alte cuvinte, avocatul Sauleanu intra in batalia pentru Primaria Craiova sustinut de cele doua formatiuni, iar Silviu Bratu este candidatul la președinția Consiliului Județean Dolj.

Reamintim ca Lucian Sauleanu a fost membru PMP si PNL, dar a ales USR PLUS. Ce l-a determinat pe acesta vom afla pe parcurs.

Claudiu Prisnel a subliniat faptul ca dorinta aliantei este de a scoate PSD din administratia Craiovei, dorinta opusa domnului Paunica, care doreste o alianta cu PSD.

La lansarea de ieri a candidatilor, sefii celor doua filiale au facut cateva declaratii ciudate, cum ar fi aceasta: “Vom discuta cu toate partidele, inclusiv cu cei de la PSD.” Cu alte cuvinte, spune Gabriel Paunica. Astfel, USR -PLUS isi arata doctrina pe fata, de stanga.

Despre candidatul la președinția Consiliului Județean Dolj nu stim prea multe lucruri, stim numai ca il cheama Silviu Bratu si se vrea sef de CJ.

Tot seful PLUS Dolj spunea ieri ca, desi discutiile privind candidati comuni cu PNL s-au cam finalizat, ei sunt dispusi sa sustina candidatul liberal la CJ Dolj. Am aflat si de ce doresc acest lucru!

Daca noi nu il stim pe Silviu Bratu, cu siguranta ca nici doljenii nu au auzit de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.