Lia Olguția Vasilescu, primarul ales al Craiovei, a depus vineri jurământul si si-a preluat mandatul. Desi sedinta de CL convocata nu s-a mai tinut din motive de cvorum, consilierii majoritatii PNL si USR PLUS nu au fost prezenti in sala, totusi Olguta Vasilescu a depus juramantul de investitura in fata judecătorului delegat. Numai ca, desi totul pare in regula, situatia abia acum incepe sa se complice, ”amicul” Olgutei, Petre Becheru a anuntat pe o retea de socializare ca investitea Olgutei este, de fapt, o infractiune, iar noul primar al Craiovei s-ar fi ales cu un dosar penal.

”Delir penal în Primăria Craiova – Abuz în serviciu și uzurpare de calități oficiale pentru preamărirea Olguțaței

Cu toate că faraoanca nu a depus jurământul primar în fața Consiliului așa cum spune foarte clar legea, secretara Primăriei Craiova, numita Miulescu, i-a înmânat infractoarei Olguța, prin abuz în serviciu, însemnul demnității de primar – eșarfa tricoloră. Acceptând eșarfa, faraoanca a uzurpat funcția de Primar.

Uite așa, Olguța et comp. și-au mai tras un dosar peanal.

PS. Depunerea în fața unui judecător este nulă, în opinia mea”, scrie Becheru, pe Facebook.

Ce spune Codul administrativ:

Primarul depune jurământul prevăzut la art. 117 în prima ședință privind ceremonia de constituire a consiliului local sau în fața judecătorului delegat, în camera de consiliu, în cazul în care prima ședință privind ceremonia de constituire a consiliului local nu are loc în termen de 60 de zile de la data alegerilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.