Marian Vasile, consilier local PNL Craiova a declarat, intr-o conferinta de presa, ca reprezentantii majoritatii, consilierii PNL si USR-PLUS nu participa la sedinta de investire a primarului Olguta Vasilescu, sedinta convocata astazi si le transmite consilierilor PSD -PER sa vina la sedinta de luni, 16 noiembrie.

”Majoritatea votata in noul consiliul local, a convocat o sedinta pentru data de 16 noiembrie, pentru a incepe sa muncim. Pentru ca problemele Craiovei sunt multe, sedinte ordinare nu au mai avut loc, contextul pandemiei il cunosteti cu totii. In aceiasi zi am primit un raspuns, o sedinta convocata de catre primar. Deci, avem o sedinta convocata pentru luni, 16 noiembrie, convocata legal de noul consiliul local si o sedinta convocata de primarul care mai are cateva zile de mandat, de primarul care a fost ales consilier local si a renuntat la mandat. In consecinta, noi ii asteptam pe colegii de la PER si PSD luni, la sedinta convocata legal, la ora 10.00”, a declarat Marian Vasile, consilier PNL.

Presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea:Nu vom participa la aceasta pseudo-şedinţa

”Nu vom participa la aceasta pseudo-şedinţa, convocata nu stiu exact de cine si unde, pe Facebook, de catre doamna Olguta Vasilescu. Dupa cum bine cunoasteti, un act semnat de 11 consilieri  municipali PNL si ai aliantei USR-PLUS, a fost convocata o sedinta pentru ziua de luni, 16 noiembrie, deci demersul este deja facut, nu mai este nevoie de o alta convocare, aceasta convocare include o ordine destul de clara, destul de cuprinzatoare, in asa fel incat sedinta sa decurga normal si cu tot ce trebuie: alegerea presedintelui de sedinta, depunerea juramantului pentru cei 6 consilieri, alegerea viceprimarilor, un lucru foarte important, apoi constituirea comisiilor – absolut tot ce este necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.