Prefectul de Dolj, Dan Purcărescu, rasufla usurat: a ”scapat”, cel putin pentru un moment, de cel mai aprig contestatar al sau, si anume, Dan Paloiu, fostul presedinte al PMP Dolj.

Dupa ce i-a cerut demisia in nenumarate randuri, Purcărescu s-a facut ca ploua, pe sistemul cainii latra, si prefectul merge inainte.

Sustinut de ALDE, Dan Purcărescu a scapat nevatamant de avalansa de demiteri din prefecturile din tara.

Dupa sustinerea de catre ALDE a instalarii Guvernului Orban, prin motiunea din toamna trecuta, Purcarescu si-a prelungit viza de prefect pe o perioada de sase luni, spun sursele noastre.

Surse din PNL spun ca Purcarescu va pica odata cu aparitia ghioceilor si a martisorului sau, de ce nu , de Ziua Femeii.

Purcarescu a incalcat lege din inaltul sau scaun de prefect, incat ar trebui sa demisioneze din propria initiativa, nu la cererea guvernului.

Practic, dupa mascarada politica din ultima vreme, Purcarescu s-a facut din ce in ce mai mic, atat de mic incat nici cei insarcinati cu demiterea prefectilor sa nu-l mai vada.

Cu siguranta, Purcarescu face parte din persoanajele politice promovate la varful istitutiilor in ultimii trei ani, personaje care au facut din dulaul PSD, o javra schiloada si plina de purici.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.