Teodor Melescanu a fost cel mai toxic politician roman din ultimii 30 de ani. Fara absenta in viata politica, din 1966, Melescanu a ocupat, in nenumarate randuri, functii importante.

De la ministru de Externe, ministru Apararii, de Interne, dar si alte functii , pana la cea de presedinte de Senat.

Judecatorii CCR au decis miercuri, 22 ianuarie, că numirea lui Teodor Meleşcanu în fruntea Senatului României a fost făcut nelegal.

„În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu majoritate de voturi, a admis sesizarea şi a constatat că Hotărârea Senatului nr. 36/2019 pentru alegerea preşedintelui Senatului este neconstituţională”, se precizează în minuta deciziei.

Sesizarea de neconstituționalitate a Hotărârii Senatului nr.36 din 10 septembrie 2019 pentru alegerea președintelui Senatului a fost formulată de 33 de senatori, membrii ai grupului parlamentar al Partidului Alianței Liberalilor și Democraților, ai grupului parlamentar al Partidului Național Liberal, ai Grupului parlamentar al Partidului Mișcarea Populară, ai grupului parlamentar al Uniunii Democrate Maghiare din România, precum și de senatori neafiliați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.