director, compania de apa

Olguta Vasilescu a cerut, iar cei responsabilii au dat,  si-au dat demisiile. Este vorba despre cei directori de la Compania de Apa si RADPFL. Aceasta miscare strategica, clocita in laboratorul Olgutei Vasilescu, nu e altceva decat o pedeapsa adusa celor doi directori care nu au adus atatea voturi cate ar fi fost nevoie la Craiova.

Ce se intampla cand viata oamenilor este stabilita in functie de voturi

Electoratul craiovean si-a demonstrat maturitatea la alegerile prezidentiale, doborand astfel un record vechi de vreo trei decenii. Cele doua regii, practic esentiale pentru viata craiovenilor, s-au transformat, dupa placul unora sau altora, in masini de adus voturi.

Propaganda institutionala e una, siguranta cetateanului e alta, cand siguranta cetateanului este afectata, cum e in cazul de fata, citand din mesajul Olgutei Vasilescu, care spunea negru pe alb ca serviciile oferite de cele doua companii sunt foarte slabe, ca asa i-au zis cetatenii, vorbim de infractiune, nu de nepricepere sau altceva.

Serviciile oferite de cele doua companii sunt foarte slabe de ani de zile, cam din vremea cand doamna Olguta se urca pe administratia craioveana, incaltata cu tocuri de 10 cm.

Cu siguranta viitorii directori nu vor avea mai multa experienta si nici mai mult interes pentru cetatenii Craiovei, cel mai probabil vor fi mai loiali PSD -ului si se vor implica mai mult in campania de anul viitor.

Dar cine sunt viitori directori RADPFL SI CAO.

La compania de APA deja avem director, potrivit programului de audiente, la rubrica director general figureaza numele lui Alin Suiu,  fost director adjunct la Compania de Apă.

Pentru RADPFL inca nu s-au tras la sorti, exista mai multe variante pentru postul de director, dar va anuntam noi cand pica bila norocoasa.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.