Ora de Dolj

Ziar Craiova, ziarul numarul 1 al Craiova – site de stiri

CSAT a avizat favorabil bugetul pe anul 2020

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a avizat favorabil propunerile de buget pe anul 2020 pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul apărării şi securităţii naţionale, informeaza cronicaolteniei.ro.

”Subiectul analizat în cadrul ședinței a fost proiectul cu propunerile de buget pentru anul 2020 ale Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Informații Externe, Serviciului de Telecomunicații Speciale și ale Serviciului de Protecție și Pază, document care a fost avizat favorabil de către Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

Astfel, Ministerului Apărării Naționale i s-a menținut alocarea și în anul 2020 a 2% din PIB, procent convenit prin Acordul politic național privind creșterea finanțării pentru Apărare. Fondurile avizate vor permite finanțarea derulării programelor de înzestrare a Armatei României.

Sumele avizate pentru celelalte instituții din domeniul apărării țării și securității naționale vor asigura îndeplinirea misiunilor și obiectivelor stabilite și asumate de către acestea”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *