Deputatul PNL de Dolj, Nicolae Giugea, candidat la postul de primar al Craiovei, face o retrospectiva a administratiei Craiovene din ultimii 8 ani. Potrivit liberalului, administratia PSD isi face reclama pe seama Colegiului Național Carol I din 2012. Toată lumea știe că Primăria este condusă de fostul primar, d-na Vasilescu. Toată lumea știe că ea angajează și dă afară directori fără măcar să vă întrebe. Așa cum o să vă trimită și pe dvs acasă.

”Domnule Genoiu,

Administrația PSD își face reclamă și campanie pe seama Colegiului Național Carol I din 2012. În afară de cărucioare de hârtii plimbate demonstrativ nu ați făcut nimic. În 2018 erați la guvernare. Ministrul Dezvoltării de atunci, dl. Suciu a venit la Craiova și s-a bătut cu pumnii în piept că vor începe lucrările. Și acum veniți să îmi spuneți că din cauza noastră nu s-a făcut nimic? Aș putea cataloga ca nerușinată o astfel de afirmație, dacă nu ar fi pur și simplu stupidă.

Întrebați-o pe șefa dvs de ce a ieșit din sală la votul amendamentului în care ceream bani pentru Carol I. Desigur, dacă aveți curaj. Gurile rele spun că în fața ei nu aveți voie decât să priviți în pământ și să spuneți ”Da, șefa!”.
Acum că miniștrii de la București nu mai sunt din partidul dvs aveți pe cine să aruncați vina pentru inactivitatea dvs. Chiar și pentru un pesedist este cam mult tupeu.

Colegiul Carol I va fi reparat. Așa cum va fi reparat și Cazinoul din Constanța. Și când va fi gata, desigur ne veți spune că dvs l-ați reparat. Dar să vă spun ceva. Nu ați făcut nimic și nu veți face nimic.

Îmi spuneți că mă pricep la toate. Dvs nu vă pricepeți la nimic. Ați falimentat o firmă și acum din salariul de primar plătiți pagubele aduse. Și asta vă dă dreptul să conduceți un oraș și să luați orice decizie vă trece prin cap. De fapt mă înșel. Deciziile nu vă aparțin. Toată lumea știe că Primăria este condusă de fostul primar, d-na Vasilescu. Toată lumea știe că ea angajează și dă afară directori fără măcar să vă întrebe. Așa cum o să vă trimită și pe dvs acasă.

Spuneți că eu nu voi fi primarul Craiovei. După alegerile din iunie, sigur nu veți mai fi dvs, pentru că sunteți atât de incompetent încât nici șefii dvs de la partid nu mai vor să își asocieze numele cu cineva care este poreclit ”Zeroiu”.
Nu vă faceți iluzii că ascultând de indicațiile șefei dumneavoastră veți avea altă soartă. Uitați-vă în jur la toți cei care au fost aruncați după ce au fost folosiți. Așa veți păți și dvs. Iar la final veți avea parte de un haștag asemănător cu cel al lui Ponta”, a scris liberalul pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.