solomon, primar, craiova

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, candidat la un nou mandat de primar la alegerile din vara aceasta, spune, intr-o postare pe contul de Facebook, ca cel mai dureros lucru ete tradarea.

Discutam cu un prieten care a fost partas la evenimentele din decembrie 1989 si imi spunea ca se simte in aer nevoia unei revolutii morale. Daca incepem prin a combate efectele (betia, hotia, demagogia, nepotismul) si nu ne intrebam asupra cauzelor esentiale ce au dus la proliferarea acestora, totul se va reduce la o simpla schimbare de echipa. In locul unor babalaci conservatori si monotoni se va instala o generatie de tineri zgomotosi, vanitosi si prostovani.

I-am dat dreptate si i-am spus ca imi propun sa iert si sa uit de toti dusmanii mei, sa actionez numai la comanda sociala a craiovenilor si a constiintei mele, sa-L caut, prin faptele mele, prin ranile mele, pe Hristos, pentru ca stiu ca si el ma va cauta pe mine. sa respect traditia si sacrul Bisericii in care am fost botezat. Ma simt vinovat pentru ratacirile mele (ingamfare, prostie, suficienta, placere, intoleranta, alcool, preacurvie), pentru ca nu mi-am platit toate datoriile de suflet fata de familia mea. Urasc si astazi, in anumite momente, cand fac bilantul, pe prietenii care m-au tradat. De azi le voi spune celor care m-au suparat ca nu mai salut decat umbra lor. Ii trec in randul obiectelor.
Iubesc Craiova!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.