giugea

Candidatul PNL la Primaria  Craiova, Nicolae Gigea, alaturi de premierul Ludovic Orban, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi cel al Economiei, Virgil Popescu, a participat, vineri, la Fabrica Avioane Craiova, la semnarea unui contract în valoare de 275 de milioane de lei.

”Pe 7 februarie participam la SC Avioane SA la o întâlnire a premierului Orban și Ministrului Apărării Nicolae Ciucă în care se promitea semnarea unui contract pentru modernizarea mai multor avioane. Astăzi a fost semnat contractul în valoare de 275 milioane de lei fără TVA.
O parte din bani vor fi folosiți pentru retehnologizare. Ministerul Economiei asigură și el o altă parte a fondurilor necesare achiziționării de echipamente noi. Este pentru prima dată în ultimii 20 de ani când Avioane Craiova primește o astfel de infuzie de capital.

Acum, Avioane Craiova are drum liber să redevină lider al industriei craiovene și să fie create noi locuri de muncă bine plătite. In paralel cu acest contract guvernamental, Avioane Craiova va intra într-un program european în valoare de 35 de milioane de euro care va permite dezvoltarea unor noi tehnologii”, scrie Nicolae Giugea, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.