nicolae giugea, mesaj, revolutie

Nu mai puțin de 5 milioane de lei au fost cheltuite ilegal la Primaria Craiova, in perioada 2012 și 2019, sustine Nicolae Giugea, candidat PNL la Primaria Craiova.

”Rapoartele Curții de Conturi arată că în Primăria Craiova are loc un adevărat jaf al banului public.

Între 2012 și 2019, adică în timpul administrației Olga – Genoiu nu mai puțin de 5 milioane de lei au fost cheltuite ilegal.

Iată câteva exemple

În 2016, în plină campanie electorală, Primăria Craiova plătește fără documente justificative către Asociația de Promovare a Istoriei României suma 149.756 lei (aproape un miliard și jumătate de lei vechi) pe care nu i-a recuperat nici până azi.

În 2018 Primăria Craiova a decontat în mod nejustificat către Compania de Apă Oltenia suma de 164.395 lei (peste un miliard și jumătate de lei vechi) pe care nu i-a mai recuperat niciodată.

În toată această perioadă, Primăria a decontat nelegal lucrări de reparații la străzi de 187.974 lei (aproape două miliarde de lei vechi), bani pe care craiovenii i-au pierdut. Ce înseamnă a decontat ilegal astfel de lucrări? Banii au fost plătiți pentru lucrări care trebuiau efectuate pe drumurile publice, dar care au fost făcute în altă parte.

Primăria a plătit ilegal pentru lucrări executate de terți pentru imobile ale Primăriei 75.882 lei, bani nerecuperați.

Pe scurt asta înseamnă o administrație PSD – bani aruncați pe geam, fără ca nimeni să răspundă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.