Candidatul PNL la Primaria Craiova, Nicolae Giugea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca trebuie marcat un moment T-zero in ceea ce priveste administrarea Municipiului Craiova.

”As vrea sa marcam un moment T-zero in ceea ce priveste administrarea Municipiului Craiova.  Trecem la o administrare corecta, transparenta, in slujba cetateanului. In ultimii cel putin 8 ani de zile a fost o administrare plina de amatorism si rea-credinta, asta ar fi caracterizare cea mai simpla si cea mai corecta a ceea ce s-a intamplat la Craiova, in ultimii 8 ani de zile.

Vin acum si reincalzesc aceiasi supa electorala, pentru a treia oara sau a 4 a oara, uita insa sa mentioneze ca ei au facut toate eforturile, in ultimii 8 ani de zile, pentru a trece Craiova pe numele lor. Probabil vor sa o ia si acasa. Administratia craioveana in momentul de fata este o administratie împotmolită, scufundata in mal. Trebuie sa modermizam administratia, sa venim cu proiecte reale, concrete, aplicabile, astfel incat Craiova sa devina o adevarata capitala regionala cum sunt marile orase ale Uniunii Europene. In prezent Craiova are 500 de strazi neasfaltate si 50 de strazi fara canalizare, in conditiile in care suntem o capitala regionala”, a declarat Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primaria Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.