salubritate, director

Secretara și alți doi angajați de la Salubritate Craiova au fost trimisi de Mihai Vlad Butari, directorul insitutiei să facă tămbălu, sa huiduie și sa-l provoace pe candidatul PNL la Primaria Craiova.

”Jigodism ”marca PSD”

După ce a fost huiduită în Bariera Vâlcii, Olga a dat ordin să mi se însceneze ceva asemănător. Cel care a fost însărcinat cu acțiunea a fost directorul de la Salubritate Craiova, Mihai Vlad Butari.

Nulitatea absolută sub a cărui conducere Salubritate Craiova a ajuns în pragul desființării. Acesta și-a trimis secretara și alți doi angajați să facă tămbălu și pe cineva să filmeze. De ce sunt așa de disperați cei la Salubritate? Pentru că cea mai mare parte a activității pe care acum o desfășoară Salubritate Craiova, va fi preluată de Iridex.

Anjajații de la Salubritate urmează să fie dați afară, iar Butari îi amenință pe toți că cine nu face ce spune PSD-ul își va pierde locul de muncă. Eu le transmit acestor pesediști că după ce voi veni la Primărie să plece singuri și să nu aștepte să îi dau eu afară. Asta ca să nu mai vorbesc că unii dintre ei vor avea și niște surprize mult mai mari”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.