primaria craiova

Nicolae Giugea, candidat PNL la primaria Craiova, sustine ca Primăria Craiova pune în pericol începerea noului an școlar! Candidatul liberal spune ca, de mai bine de două luni, școlile din Craiova cer bani Primăriei Craiova pentru a se pregăti în vederea începerii noului an școlar, iar Primăria se face că plouă.

”Primăria Craiova pune în pericol începerea noului an școlar!

De mai bine de două luni, școlile din Craiova cer bani Primăriei Craiova pentru a se pregăti în vederea începerii noului an școlar, iar Primăria se face că plouă. Abia mâine are loc o ședință de Consiliu Local în care se va vota o rectificare de buget, dar fără să rezolve aceste probleme.

Concret, școlile din Craiova NU AU APĂ CALDĂ, iar sumele pentru dezinfectanți sunt insuficiente. Părinții au fost puși să plătească separatoarele acolo unde au fost instalate. Aceasta este imaginea dezastrului pe care Primăria Craiova l-a produs în învățământul din oraș.

Deja ne-am obișnuit cu lipsa de interes a Primăriei față de problemele cetățenilor, dar acum administrația PSD pune în pericol sănătatea copiilor. Acest fapt trebuie taxat!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.