Ministrul Muncii Violeta Alexandru sustine intrarea lui Moise Guran în politică. ”Intrarea lui Moise Guran în politică înseamnă, pentru mine, că acest om încearcă să facă ceva pentru comunitate.”

”A face o schimbare de carieră după 45 de ani este un lucru de apreciat. Nu de condamnat. Este vârsta la care ai maturitatea necesară pentru a lua decizii bune, vârsta la care poți accepta că și greșești, că trebuie să corectezi și că trebuie să găsești puterea de a merge mai departe.

Dacă această schimbare de carieră înseamnă implicarea în politică este cu atât mai de apreciat. Intrarea lui Moise Guran în politică înseamnă, pentru mine, că acest om încearcă să facă ceva pentru comunitate. Eu înțeleg prea bine. Încearcă, vrea să dea tot ce poate după o viață de muncă cinstită. Va greși? Dacă va face și greșeli, nu mi se pare atât de grav. Mai important mi se pare că încearcă. Politica se schimbă cu implicarea fiecăruia dintre noi.

În politică, chiar poți face lucruri bune, poți contribui la schimbarea, în bine, a vieții oamenilor în comunitate. Sentimentul este de nedescris, trebuie trăit. Merită.

Să ne asumăm opțiunile în viață. Dacă ele sunt pentru o cauză bună, cu atât mai bine.”, a scris ministrul Muncii, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.