In nicio guvernare nu au existat atatea masuri de sustinere a companiilor, asa cum au fost in guvernarea PNL, a delarat vineri, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

”In vreme de furtuna, in vreme de criza sanitara, de criza economica , chiar de seceta, de inundatii, PNL a gasit resurse pentru a dezvolta programe de sprijin a companiilor, a intreprinderilor mici si mijlocii. Toate aceste masuri, pe care le-am luat, isi arata efectele. Atat Comisia Europeana, cat si Fondul Monetar International a imbunatatit perspectiva Romaniei. Toate datele economice arata ca Romaniei a traversat aceasta perioada de criza in conditii mai bune decat alte economii europene. De asemenea, datele din ultimele 3 luni ne indica foarte clar ca suntem pe un trend ascendent, de recuperare mai rapida decat ne asteptam.

Sigur, acum, valul doi al epidemiei, care, practic nauceste economiile multor tari, si loveste foarte multe tari, inclusiv Romania, poate sa genereze o incetinire a relansarii , dar asta nu se datoreaza noua, nu se datoreaza politicilor economice ale Guvernului PNL. Noi, practic, nu numai ca am mentinut foarte multe activitati economice, cu cateva mici exceptii, ma refer la HoReCa, dar asta s-a intamplat in toata lumea, a afecta toate tarile”, a declarat, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.