Avand in vedere Hotărârea Nr. 52/05.11.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind inchiderea  pieţelor care nu sunt ȋn aer liber, premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca se cauta solutii concrete in acest sens, pentru ca producătorii locali să ȋşi poată vinde produsele in continuare.

Guvernul lucrează ȋn parteneriat cu autorităţile locale pentru ca producătorii locali să ȋşi poată vinde produsele

Astăzi, Prim-Ministrul Ludovic Orban a discutat telefonic cu reprezentanţi ai autorităţilor locale pentru găsirea soluţiilor de protejare a producătorilor autohtoni ȋn contextul ȋnchiderii temporare a pieţelor care nu sunt ȋn aer liber.

”Guvernul lucrează ȋn parteneriat cu autorităţile locale pentru ca producătorii locali să ȋşi poată vinde produsele, iar oamenii să le poată cumpăra ȋn continuare. Unii încearcă să facă o întreagă campanie, că noi avem ce avem cu producătorii autohtoni. E o mare prostie! Noi trebuie să asigurăm producătorilor autohtoni, repet – autohtoni – pentru că în piețele din București sunt foarte mulți intermediari care n-au nicio bucată de pământ”, a spus Ludovic Orban.

În acelaşi timp, premierul le-a solicitat reprezentanţilor autorităţilor locale să comunice ȋn detaliu şi din timp măsurile adoptate ȋn combaterea pandemiei pentru ca producătorii să-şi poată adapta activitatea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.